Tips door Prof. Michael Maes voor het vermijden Workout Burnout

Prof Michael Maes geassocieerd met Revitalis Waalre is een veel geciteerde internationale wetenschapper en auteur. Hij publiceerde meer dan 600 wetenschappelijke artikelen (peer-reviewed) internationale tijdschriften. Hij gaf ook meer dan 300 lezingen op diverse internationale symposia. Ook werkt (e) samen met verschillende universiteiten over de hele wereld, waaronder Thailand, Brazilië en Australië. Hier is wat de heer Maes stelt voor om zijn cliënt voor het vermijden Workout Burnout:

 

1. Zet uw routines. Het is erg frustrerend als je een oefening plateau hit en je voelt alsof je gewoon geen stap verder. Een ding dat je kunt doen is Spice up je routine voor een week of zo en iets helemaal te doen buiten het gewone. Zwemmers kunnen proberen veldlopen. Lopers kunnen proberen zwemmen, en ga zo maar door. Het leren van een nieuwe sport kan ook leuk zijn. Ooit geprobeerd om te leren zelfverdediging? Inschrijven in een klasse en het leren van zelfverdediging technieken kunnen veel plezier en gewoon de pauze je lichaam nodig heeft.

 

2. Kies uw trainingsintensiteit. Cross-training is goed, maar het is niet de enige manier om je lichaam te verleiden. Het veranderen van het niveau van de intensiteit van uw huidige training kunt u ook helpen. Een ding dat je kunt proberen is het veranderen van hoe hard je een paar keer per week te werken. Maak maandag en donderdag, bijvoorbeeld kortere trainingen maar dan stijgen de intensiteit door een paar inkepingen. Gaan voor een lange training kan ook voordelen, alsmede gewichten toevoegen aan uw routine. Houd een oogje op uw hartslag voor maximale voordelen.

 

3. Neem de tijd af van de norm, en probeer actieve rust. Door actieve rust, Michael Maes betekent actief blijven, maar doen het licht, minder veeleisende activiteiten. Wandelen of het spelen van een spel van basketbal kan werken. Deze manier hoef je niet het risico verschraalde spieren of de invoering van de pond terug op zoals je zou doen als je net zaterdag uit voor een week of twee. Yoga is een andere grote actieve rust activiteit die uw stress kan verbeteren en vergroten van de flexibiliteit van uw lichaam.

 

4. Neem een ​​goede blik op de dingen die je eet. Als uw conditie en uithoudingsvermogen te verhogen, is er een goede kans dat je stofwisseling gaat veranderen. Mogelijk moet u te nemen in meer calorieën dan je gewend bent om gelijke tred te houden met de behoeften van uw lichaam. Het bijhouden van een dagboek voedsel kan u helpen analyseren wat en wanneer je eet. Dan kunt u manieren om het veranderen van je dagelijkse calorie-inname te proberen. Dit kan soort schokken uw systeem uit zijn plateau.

 

5. Onderzoek uw slaapgewoonten. Mogelijk moet u uw slaap routine aan te passen. Als je lichaam niet alle van de slaap ze nodig heeft voor rust en herstel te krijgen, kan dit een impact hebben op uw workouts hebben. Iedereen heeft andere behoeften als het gaat om te slapen, maar het beste wat je voor jezelf kunt doen is ervoor zorgen dat je gaat slapen op hetzelfde tijdstip elke avond en wakker te worden en hetzelfde tijdstip iedere ochtend. De sleutel tot het krijgen van een goede nachtrust is om minstens 8 uur consequent te krijgen.

 

Wanneer alles is gezegd en niemand, het is nog steeds mogelijk is dat geen van deze dingen voor u zal werken. Het is belangrijk om niet ook opwinden over, zoals het toevoegen van extra stress is nooit een goed idee. Soms zal je lichaam moet een beetje tijd te maken zijn eigen aanpassingen. Doe je best om geduldig te zijn, en uiteindelijk is het waarschijnlijk dat u uw doorbraak beleeft.

 

Prof. Michael Maes heeft jaren samen met Tim Kors bestuderen van neurotransmitters en hun effect op ons lichaam en ons leven doorgebracht. U kunt meer informatie over deze belangrijke stoffen door een bezoek Revitalis Clinic in Waalre. Bel gratis overleg op +31 40 711 3026

Visitas: 1

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de SALESIANOS LA OROTAVA para añadir comentarios!

Participar en SALESIANOS LA OROTAVA

PROYECTOS PEDAGÓGICOS

- BILINGÜISMO.

- PLAN LECTOR LeoLeo.

- PROYECTO PASTORAL.

- PLAN DIVERSIA.

- EMOCIONA-T

- HUERTO ESCOLAR.

METEO.

- TIC's

SIGUENOS

SUGERENCIAS Y RECLAMACIONES

Para todas aquellas sugerencias de mejora, o Reclamaciones al Centro, que las familias quieran realizar, hemos habilitado un correo para ello:

buzon@salesianos-orotava.es

Animaros, porque entre todos podemos mejorar el Centro.

© 2018   Creado por SALESIANOS LA OROTAVA.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio