Revitalis - Lekkende Darm als Belangrijke Oorzaak voor Depressie en CVS

Revitalis is gespecialiseerd in lekkende darm syndroom en spoort ook andere fysieke oorzaken op van uw depressie of CVS. 

Als het darmslijmvlies te lang geïrriteerd of ontstoken is, dan ontstaan er mogelijk kleine openingen in de darmwand. Daardoor komen er allerlei ongewenste stoffen, bacteriën, schimmels, virussen en voedselelementen in de bloedbaan terecht. En alle lichaamsprocessen raken daardoor verstoord. Het gevolg daarvan is dat iemand met zo’n ‘lekkende darm’ allerlei gezondheidsklachten en aandoeningen krijgt. Denk hierbij aan schimmelinfecties, allergieën, Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), astma, huidproblemen of een depressie.

 

Juist omdat de symptomen zo divers zijn, wordt de diagnose ‘lekkende darm syndroom’ nog wel eens over het hoofd. Sowieso is deze diagnose nog niet geaccepteerd. En dat is jammer, omdat CVS en depressie juist vaak te wijten zijn aan een lekkende darm. Deze conclusie trok prof. Michael Maes, een veel geciteerd wetenschapper en psychiater. Door zijn vele onderzoeken naar CVS, depressies en lekkende darm syndroom, ontdekte hij al gauw een verband tussen deze drie.

 

En dat is goed nieuws voor mensen die al jarenlang kampen met CVS of een depressie. Sommigen lopen al tijdenlang bij een psycholoog zonder enige verbetering van de klachten. Of misschien herkent u zichzelf ook hierin. Hoe zou u zich voelen als blijkt dat er helemaal niets mis is met uw psyche, maar dat een disbalans in het lichaam uw klachten veroorzaakt? 

 

Reden genoeg voor Tim Kors van Revitalis om een effectief behandelplan aan te bieden voor deze grote groep mensen. Maar dit doet hij niet alleen. Tim Kors en prof. Michael Maes bundelen samen hun krachten en expertises. Bij gezondheidscentrum Revitalis hielpen zij vele mensen van hun klachten af die met CVS samenhangen.

 

Bent of kent u iemand die worstelt met CVS en/of depressie? Wacht dan niet langer en kijk direct op www.Revitalis.nl. En vraag ook meteen een gratis adviesgesprek aan.

Visitas: 2

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de SALESIANOS LA OROTAVA para añadir comentarios!

Participar en SALESIANOS LA OROTAVA

PROYECTOS PEDAGÓGICOS

- BILINGÜISMO.

- PLAN LECTOR LeoLeo.

- PROYECTO PASTORAL.

- PLAN DIVERSIA.

- EMOCIONA-T

- HUERTO ESCOLAR.

METEO.

- TIC's

SIGUENOS

SUGERENCIAS Y RECLAMACIONES

Para todas aquellas sugerencias de mejora, o Reclamaciones al Centro, que las familias quieran realizar, hemos habilitado un correo para ello:

buzon@salesianos-orotava.es

Animaros, porque entre todos podemos mejorar el Centro.

© 2018   Creado por SALESIANOS LA OROTAVA.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio