Het vinden van de effectieve behandeling van uw angststoornis - Revitalis

Hoewel de angst als een normale en gezonde emotie wordt aanvaard, sommige mensen last van hevige angst, die eindigt die hun leven beïnvloeden en waardoor ze uit de buurt van bepaalde situaties die zij gebruikten om te kunnen omgaan zonder problemen te houden. Als u last heeft van angst dan moet je beginnen met het vinden van een passende en effectieve methode van de behandeling. Tim Kors en Michael Maes geleid Revitalis is de plek om het verstrekken van medische hulp en behandeling voor angststoornis.

 

Het eerste wat je hoeft te doen is het bepalen van het type angststoornis u last heeft van. Er zijn vijf belangrijke soorten angststoornissen: gegeneraliseerde angststoornis, obsessieve compulsieve stoornis, paniekstoornis, post-traumatische stress-stoornis, en sociale angststoornis. Effectieve behandelingen voor elke angststoornis toegankelijk zijn, en de nieuwe en verbeterde behandelingen zijn altijd beschikbaar komen.

 

Non-medicatie behandelingen

 

Als je eenmaal hebt gevonden op de aard van de angst die u lijdt aan zul je in staat om de geschikte angststoornis behandeling te vinden. Milde angststoornissen kunnen vaak relatief eenvoudig met ontspanning en ademhalingstechnieken worden behandeld. Yoga, bijvoorbeeld, is een grote vorm van oefening die echt kan helpen met angst en de daarmee samenhangende gezondheidsproblemen. Dit is zeker iets dat voorafgaand aan meer ernstige vormen van angststoornis behandeling moet worden geprobeerd.

 

Als uw angst is ernstiger of constant, dan is de behandeling of begeleiding kan de beste optie geworden. Cognitieve gedragstherapie één is bevestigd zeer effectief bij de behandeling van alle soorten angststoornis is. In deze therapie werkt u een op een met een ervaren en gekwalificeerde geestelijke gezondheidszorg, die u helpen om te gaan met je angsten in een veilige en gecontroleerde omgeving. Na verloop van tijd zul je in staat om uit te vinden de root van je angst en van daaruit werken aan het ontwikkelen van een behandelplan dat zal leiden u naar je normale leven.

 

U kunt ook een angststoornis behandelplan dat natuurlijke en kruiden behandelingen gaat selecteren. Herbal remedies zoals valeriaan en kava kava hebben keer op keer bewezen effectief bij de behandeling van angststoornissen en depressie. Je moet in gedachten houden dat alleen maar omdat deze kruiden remedies zijn natuurlijk het niet te geven dat je niet nog steeds voorzichtig zijn. Als onrechte genomen, kunnen deze remedies eigenlijk verergeren uw angst.

 

Hypnotherapie, biofeedback en acupunctuur zijn andere opties voor angststoornis behandeling. Om te bepalen welke men gaat werken het beste voor u, moet u uw arts te raadplegen. Het kan nodig zijn om een ​​paar verschillende manieren proberen voordat je degene die het beste werkt voor u en uw specifieke angst conditie te vinden.

 

Medicijnen voor angststoornis

 

Algemeen zijn de meeste behandelingen voor angststoornissen ten minste één recept medicatie. Als u start met medicatie voor de behandeling van angststoornissen, is het belangrijk om te begrijpen dat dit niet een oplossing op lange termijn moet zijn en je moet blijven werken met een gecertificeerde professionele geestelijke gezondheidszorg, zoals Tim Kors en Michael Maes om de wortel te bepalen oorzaak van uw angst.

 

Er zijn verschillende algemene medicijnen voor angststoornis en een van hen is selectieve serotonineheropnameremmers. Serotonine is bekend als natuurlijke happy drug de hersenen. Wetenschappers geloven dat een gebrek aan serotonine is de bron van depressie, angst en paniek aanvallen en daarom is het doel van selectieve serotonine heropname remmers om de niveaus van serotonine in de hersenen te verhogen. Een aantal bekende merken die selectieve serotonine heropname remmers gebruiken Prozac en Zoloft.

 

Benzodiazepinen zijn een andere keuze van medicijnen, die werken als kleine kalmeringsmiddelen. Ze vertragen het zenuwstelsel van het lichaam, waardoor het een all-over kalm. Deze soorten medicijnen kunnen verslavend zijn, dus ze moeten alleen worden genomen zoals voorgeschreven. Enkele bekende merknamen zijn Xanax en Valium.

 

Ander geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van angststoornis antidepressiva, die de neurotransmitters in de hersenen beïnvloeden. Effexor is een goed voorbeeld van dit soort angststoornis medicatie. Monoamine oxidase remmers (MAO-remmers) zijn zeer sterk antidepressiva die alleen moet worden beschouwd als een laatste redmiddel nadat alle andere behandelingen zijn geprobeerd. Deze medicijnen kunnen dodelijk zijn in combinatie met bepaalde andere medicijnen en voedingsmiddelen. Eén ding dat moet worden opgemerkt, kan iedereen die antidepressiva duurt gevoeliger voor zelfmoord, zeker wanneer zij eerst beginnen hen of wanneer de dosering wordt veranderd.

 

Laatste belangrijke opmerking

 

De tijd nemen om de juiste behandeling voor uw angststoornis vinden zal van vitaal belang voor uw succes te zijn en je gaat te willen werken met een professioneel, vooral als je weinig kennis over angststoornissen in het algemeen. Vergeet niet dat de behandeling van angststoornis is zo verschillend als de mensen die ze gebruiken, en wat goed werkt voor een persoon kan niet effectief zijn voor jou. U kan verlichting te vinden uit verschillende bronnen van de behandeling, waaronder medicatie, therapie, zelfhulp, alternatieve geneeskunde of een andere vorm van behandeling, en het kan enige tijd en wat trial and error om te ontdekken wat het beste werkt voor u te nemen.

 

Een ding om te onthouden is dat de steun van familie en vrienden zijn ook erg belangrijk. Veel gemeenschappen hebben steungroepen georganiseerd voor mensen met verschillende problemen en je moet in staat zijn om een ​​steungroep gewijd aan angststoornis te vinden. Deze groepen zijn meestal samengesteld uit mensen met soortgelijke problemen. De meeste patiënten vinden het geruststellend om te beseffen dat ze niet alleen zijn. Anderen in de groep zal in staat zijn om adviezen, mislukkingen en successen te delen.

 

Bij onze Revitalis kliniek behandelen wij angstgerelateerde stoornissen vanuit een holistische visie. Dit wil zeggen dat wij zowel het psychische vlak als het fysiologische vlak tegelijkertijd aanpakken. Omdat mensen met angststoornissen te maken hebben met verstoorde circuits in de hersenen, en omdat wij wetenschappelijk aangetoonde methodes gebruiken die deze verstoringen oplossen, zijn wij bij Revitalis in staat u snel en adequaat van uw angststoornis af te helpen. Wij maken hierbij gebruik van de gedegen psychische ondersteuning van Mindswitch coaching. Lees meer over onze behandeling onder Het Breinherstel Programma of maak direct een afspraak, online gaan op revitalis.nl

For more details please click here

Visitas: 3

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de SALESIANOS LA OROTAVA para añadir comentarios!

Participar en SALESIANOS LA OROTAVA

PROYECTOS PEDAGÓGICOS

- BILINGÜISMO.

- PLAN LECTOR LeoLeo.

- PROYECTO PASTORAL.

- PLAN DIVERSIA.

- EMOCIONA-T

- HUERTO ESCOLAR.

METEO.

- TIC's

SIGUENOS

SUGERENCIAS Y RECLAMACIONES

Para todas aquellas sugerencias de mejora, o Reclamaciones al Centro, que las familias quieran realizar, hemos habilitado un correo para ello:

buzon@salesianos-orotava.es

Animaros, porque entre todos podemos mejorar el Centro.

© 2018   Creado por SALESIANOS LA OROTAVA.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio